Zoek je een snelle en effectieve 1-daagse behandeling?

Canesten Gyno 1-daagse Crème

Last van symptomen van vaginale schimmel zoals jeuk, een branderig gevoel en witte (geurloze) afscheiding?
Canesten GYNO 1-daagse Crème is een snelle en effectieve 1-daagse behandeling bij vaginale schimmelinfectie. Het doodt de vaginale schimmel en verlicht zo snel de jeuk dankzij de werkzame stof clotrimazol. Je brengt de crème makkelijk in door middel van een voorgevulde hygiënische applicator.

De crème zorgt voor een inwendige, lokale behandeling. Canesten Gyno 1-daagse Crème is een zachte, kortdurende behandeling en bijvoorbeeld geschikt bij een droog vaginaal milieu met een lagere temperatuur.

Wist je dat..

..het voor een goede behandeling van een vaginale schimmelinfectie heel belangrijk is dat je de kuur die je hiervoor gebruikt ook afmaakt?

Canesten GYNO 1-daagse Crème is effectief en qua gebruik makkelijker dan bijvoorbeeld de 6-daagse Canesten Gyno Crème omdat de 1-daagse behandeling slechts 1 voorgevulde applicator betreft en er daarom geen (dosering) crème vergeten kan

Meer weten over Canesten GYNO 1-daagse Crème? Lees verder.

Uitwendige jeuk?

Voor uitwendige verlichting van de jeuk behandel je aanvullend met (6-daagse) Canesten GYNO Crème. Canesten Gyno (6-daagse) Crème bevat een losse tube met crème en 6 applicatoren (géén voorgevulde applicator) waarbij de crème  uit de tube makkelijk uitwendig kan worden aangebracht bij jeuk.

Alle varianten van Canesten GYNO, 1 Zachte Capsule, 1-Tablet, 1-Crème en 6-daagse Canesten GYNO Crème zijn even effectief dankzij de werkzame stof clotrimazol.

Snelle en effectieve 1-daagse behandeling

Om de symptomen van vaginale schimmelinfectie binnen 1 dag effectief te behandelen, kun je Canesten Gyno -1 daagse Crème gebruiken.