Canesten Gyno Creme 1 - 1 daagse behandeling

Canesten Gyno Creme 1 - 1 daagse behandeling

Canesten Gyno 1-daagse Crème is een snelle en effectieve behandeling die één dag duurt. Deze crème doodt de vaginale schimmel en verlicht zo snel de jeuk dankzij de werkzame stof clotrimazol. Je brengt de crème makkelijk in door middel van een voorgevulde hygiënische applicator.

De crème zorgt voor een inwendige, lokale behandeling. Canesten Gyno 1-daagse Crème is een zachte, kortdurende behandeling en o.a. geschikt voor de behandeling van vaginale schimmel bij een droog vaginaal milieu en/of een lagere (vaginale) temperatuur.

De voordelen van Canesten Gyno 1-daagse crème:

 • 1-daagse, effectieve inwendige behandeling voor een vaginale schimmelinfectie
 • Doodt de schimmel en verlicht zo snel de jeuk
 • Zacht voor de vagina
 • Makkelijk in te brengen met hygiënische applicator
 • Behandeling met 1 voorgevulde applicator voor inwendig gebruik
 • Lokale behandeling
 • Met werkzame bestanddeel clotrimazol

Canesten. Je voelt je snel weer jezelf.

Bestel direct button

Hoe gebruik je Canesten Gyno Creme 1 - 1 daagse behandeling?

  O.a. geschikt voor de behandeling van vaginale schimmel bij een droog vaginaal milieu en/of een lagere (vaginale) temperatuur.

  Voor uitwendige verlichting van de jeuk behandel je aanvullend met (6-daagse) Canesten Gyno Crème. Canesten Gyno (6-daagse) Crème bevat een losse tube met crème en 6 applicatoren (géén voorgevulde applicator) waarbij de crème uit de tube makkelijk uitwendig kan worden aangebracht bij jeuk.

  Canesten Gyno is het enige geneesmiddel bij vaginale schimmelinfecties dat zonder recept verkrijgbaar is, o.a. bij Kruidvat, ETOS, Trekpleister, apotheek en online drogisterijen.

  Meer weten over dit product? Lees hier de bijsluiter.