Verzorgen van een ruwe en schrale huid in de intieme zone

Een ruwe en schrale huid in de intieme uitwendige zone kan vrouwen een ongemakkelijk gevoel geven. Deze ruwe en schrale huid kan veroorzaakt worden door bijv. scheren & waxen, het dragen van strakke of synthetische kleding, het gebruik van maandverand of inlegkruisjes of wrijving door zweet. Gelukkig kun je deze ruwe en schrale huid direct verkoelen en effectief verzorgen met Canesten Gyno Cool Verkoelende Intieme Crème-Gel.

Een ruwe en schrale huid verzorgen met Canesten Gyno Cool

Canesten Gyno Cool Verkoelende Intieme Crème-Gel met havermout & glycine is een speciaal ontwikkelde gel-in-olie formulering. Het geeft directe verkoeling, verzacht, hydrateert en verzorgt de uitwendige intieme zone. 

Waarom Canesten Gyno Cool bij een ruwe en schrale huid in de intieme zone?

De voordelen van Canesten Gyno Cool Verkoelende Intieme Crème-Gel bij een ruwe en schrale huid in de intieme zone:

  • Directe verkoeling
  • Verzacht en hydrateert
  • Verzorging van de uitwendige intieme zone
  • Niet-geparfumeerd
  • Dermatologisch getest

Ingrediënten

Canesten Gyno Cool Verkoelende Intieme Crème-Gel is verrijkt met havermoutextract & glycine van natuurlijke oorsprong

Gebruiksaanwijzing

Canesten Gyno Cool Verkoelende Intieme Crème-Gel kan naar behoefte worden aangebracht op de vulva, om de ruwe en schrale huid te verzorgen en de uitwendige intieme zone te verfrissen. De Crème-Gel dun aanbrengen op de uitwendige intieme zone. Niet afspoelen met water.

Veel gestelde vragen over een ruwe, schrale huid in de intieme zone

Moet je douchen met zeep om je vaginale intieme zone schoon te houden?

Nee, je vaginale intieme zone heeft een delicaat bacterieel en zuur evenwicht dat verstoord kan worden door te douchen met zeep. Het wordt aanbevolen om je vagina nooit te douchen met zeep. Het gebruik van douchegels of zeep die niet specifiek bedoeld zijn voor intieme hygiëne kunnen een rode, ruwe en schrale huid veroorzaken in de uitwendige intieme zone.

Is schaamhaar onhygiënisch en moet het verwijderd worden van de uitwendige intieme zone?

Nee, schaamhaar helpt de vagina gezond te houden doordat het de eerste barrière vormt voor ziekteverwekkers en bacteriën. Waxen en scheren kan een rode, ruwe en schrale huid in de uitwendige intieme zone veroorzaken.

Wat betekent een ruwe en schrale huid in de uitwendige intieme zone?

Veel vrouwen hebben af en toe een ruwe en schrale huid in de uitwendige intieme zone, wat kan worden veroorzaakt door het gebruik van waxen of scheren, het dragen van strakke of synthetische kleding, het gebruik van maandverband of inlegkruisjes en wrijving door zweet.

Cosmeticum. Alleen voor uitwendig gebruik.