Behandelen voetschimmel

Voetschimmel behandelen

Voetschimmel is niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Bovendien gaat voetschimmel niet altijd vanzelf over en kan een behandeling nodig zijn om de symptomen effectief te bestrijden.  

Voetschimmel, ook wel zwemmerseczeem genoemd, is snel en effectief te behandelen met een geneesmiddel dat de schimmel bij de bron bestrijdt.

Canesten FOOT crème  is een effectieve behandeling die helpt tegen voetschimmel; het doodt voetschimmel en verlicht zo de jeuk en een branderig gevoel.

De voordelen van Canesten FOOT Crème

  • Effectief tegen voetschimmel; doodt de schimmel bij de bron
  • Herstelt de huid van schilfers en kloofjes en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf
  • Makkelijk tussen de tenen aan te brengen
  • Trekt snel in de huid van de voeten
  • Behandeling met clotrimazol
  • Reukloos en niet vet


 

Twijfel je over de symptomen en het behandelen van voetschimmel?

Mocht je twijfelen of de symptomen van voetschimmel wel van toepassing zijn op jouw situatie? Vraag dan de huisarts om advies.

Canesten Foot Crème is zonder recept verkrijgbaar bij de drogist en apotheek.

 

BIJSLUITER CANESTEN FOOT.

Belangrijk!

Voetschimmel kan erg hardnekkig zijn. Ook al lijkt het dat tijdens de behandeling van voetschimmel de schimmel is verdwenen, maak de kuur dan wel af. Als je te vroeg stopt, riskeer je dat de schimmel aan je voeten onvoldoende is aangepakt en de vervelende symptomen weer terugkomen.

Top

Canesten is een geneesmiddel en bevat clotrimazol. Lees voor gebruik de bijsluiter. Canesten Gyno Balance is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Canesten Gyno Test is een zelftest en geeft een indicatie. Raadpleeg bij aanhoudende klachten drogist, apotheker of arts.