'Canesten GYNO zonder recept. Fijn!'

Marieke (25): "Ik heb soms last van een vaginale schimmelinfectie. Het is gelukkig niet gevaarlijk, maar zo ontzettend vervelend! Ik heb van alles geprobeerd om het te voorkomen. Op advies van de dokter draag ik geen synthetisch ondergoed en gebruik ik geen zeep tijdens het douchen.

Ik draag wijde broeken, terwijl ik juist het liefst gewoon een trendy strakke spijkerbroek aantrek. Ik ben zo teleurgesteld dat het ondanks al mijn inspanningen toch weer terugkomt. En nèt op het moment dat ik het niet kan gebruiken!
Wat ik op zo'n moment nodig heb is een tablet en crème om de jeuk te verlichten en van die vervelende schimmel af te komen.

Lekker in mijn vel

Nu hoorde ik dat Canesten GYNO zonder recept verkrijgbaar is bij de drogist. Ideaal! Zodra ik voel dat die infectie weer opkomt  -ik herken de symptomen direct-, kan ik gelijk naar de drogist om een verpakking Canesten GYNO zachte capsule en Canesten GYNO crème te kopen. De 1-daagse capsule is voor een lokale, inwendige behandeling. Aanvullend gebruik ik de Canesten GYNO crème uitwendig voor snelle verlichting van de jeuk.
Wat een opluchting dat ik ook met een vrij verkrijgbaar geneesmiddel een vaginale schimmelinfectie zelf snel en effectief kan behandelen en daardoor weer lekker in mijn vel zit. Ik voel me er een stuk zekerder door!”

Wil jij weten of Canesten GYNO jou kan helpen bij een vaginale schimmel infectie?
Canesten Gyno is zonder recept verkrijgbaar bij drogist en apotheek.

Wist je dat ...

Wist je dat een vaginale schimmel ook wel candida wordt genoemd? In feite zijn een vaginale schimmelinfectie en een zogenaamde ‘candida infectie’ dus hetzelfde. Canesten Gyno is het enige geneesmiddel vrij verkrijgbaar voor vaginale schimmel ofwel candida.  Het werkt snel en effectief.

Vaginale schimmelinfectie snel en effectief behandelen

Een vaginale schimmelinfectie is niet gevaarlijk, maar gaat vaak niet vanzelf over.

Om de symptomen van vaginale schimmelinfectie zoals jeuk, een branderig gevoel en geurloze witte afscheideing effectief te behandelen, kun je Canesten Gyno 1-daagse Zachte Capsule gebruiken.